Κουμπάρα έγινε το Σαββατοκύριακο η Άντζελα Γκερέκου. Όπως μαρτυρούν τα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στο Instagram, η ηθοποιός πάντρεψε μία στενή της φίλη με τον εκλεκτό της καρδιάς της.
Η Άντζελα Γκερέκου ήταν άκρως εντυπωσιακή, επιλέγοντας δύο look: ένα για το μυστήριο και ένα για το γλέντι που ακολούθησε. Από τη μία ένα satin μακρύ και ανάλαφρο και φωτεινό φόρεμα με κόκκινα μοτίβα.
Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε ως story στα social media, η νύφη ακούγεται να λέει: «Δεν έχω την πιο ωραία κουμπάρα;».

Στο τραπέζι που ακολούθησε, η ηθοποιός φόρεσε ένα επίσης άνετο φαρδύ και μακρύ φόρεμα σε λευκό χρώμα με πράσινα και κίτρινα σχέδια.
Το ζευγάρι χόρεψε Τόλη Βοσκόπουλο, όπως και η Άντζελα Δημητρίου με τον δεύτερο κουμπάρο. «Να ζήσετε και είστε πάντα αγαπημένοι μαζί, μέσα στην τρέλα σας και με αυτούς που αγαπάτε κοντά σας» ευχήθηκε η ηθοποιός στο ζευγάρι.
Σημειώνεται ότι η Άντζελα Γκερέκου είχε στο πλευρό της την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία μοιράστηκε επίσης πολλά όμορφα στιγμιότυπα στο Instagram.