Έλλη Κοκκίνου: “Είμαστε φίλες πολλά χρόνια με τη Δέσποινα Βανδή” – Πώς σχολίασε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη
Credit: Elli Kokkinou/Instagram

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τη φιλία της με τη Δέσποινα Βανδή αλλά απάντησε και σε σχόλια για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε σε εκδήλωση όπου ρωτήθηκε για τη φιλία της με τη συνάδελφό της, με την οποία πρόσφατα την είδαμε να γυμνάζονται και μαζί.

Με τη Δέσποινα είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, για να λέμε την αλήθεια” επεσήμανε και πρόσθεσε: “Εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο (Πολυχρονιάδη) και της γνώρισα τον Αλέξανδρο και έρχεται και είναι πολύ ευχαριστημένη.”

Σχετικά με τη σχέση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με τη Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή, είπε: “Αυτό δεν θα το σχολιάσω. Εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο, τον γυμναστή μας” ενώ στην ερώτηση αν ήταν εκείνη που τους σύστησε σημείωσε: “Δεν μπορώ να πω. Εγώ δεν μιλάω. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητώ

Για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη, σχολίασε: “Όχι το δικό μου;” ρώτησε αστειευόμενη και πρόσθεσε: “Αν θες να με ρωτήσεις για ζεϊμπέκικο δικό μου, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν θα σχολιάσω. Δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο για εμένα αλλά έχουν κάνει άλλα” τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα