Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους
Ελισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νιφλής
Credit: Μάνος Νιφλής/Instagram

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής. Το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22/2 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, αλλά και τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

«Την ώρα της εκπομπής μου στέλνει μήνυμα ο Βασίλης Μπουζιώτης ότι πρέπει να ανέβει αμέσως κάτι για την Ελισάβετ Μουτάφη στο enikos.gr και του είπα ότι δεν το ανεβάζω αν δε μου τη γνωρίσει. Και μου λέει, εντάξει. Την είχα σταμπάρει, μου άρεσε πάντα. Έτσι λοιπόν στήσαμε – νόμιζα ότι το στήσαμε – να περάσω τυχαία από κάπου που θα ήταν εκείνοι για ποτό. Κι έτσι έγινε» εξομολογήθηκε ο Μάνος Νιφλής για την πρώτη τους γνωριμία, με την Ελισάβετ Μουτάφη να αποκαλύπτει, «εμένα μου το είχε πει η Μαρίνα Ασλάνογλου όμως, ήξερα ότι θα ήταν στημένο όλο αυτό».

Στη συνέχεια εξήγησαν πως ακολούθησε δεύτερο ραντεβού στο οποίο όλα έδειχναν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι μαζί. «Είχε τα νεύρα της και είχε άθλια συμπεριφορά απέναντί μου» είπε ο Μάνος Νιφλής. Τελικά όπως σημείωσε «πήγαμε για ένα ποτό μετά από αυτό το τραπέζι και από τότε είμαστε μαζί».

Σε άλλο σημείο το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι ο ελεύθερος χρόνος που έχουν είναι ελάχιστος με τον Μάνο Νιφλή να αποκαλύπτει: «Συναντιόμαστε τα Σαββατοκύριακα… Έχουμε βρει έναν τρόπο αποσυμπίεσης. Η Αίγινα είναι ένας μαγικός τόπος που πηγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα για αποσυμπίεση. Δεν υπάρχει ποτέ απόλυτη ισορροπία σε ένα ζευγάρι. Είναι με τις φάσεις του».

«Το ότι δε βλεπόμαστε όλη μέρα κάθε μέρα, είναι καλό. Θέλει ανάσες μια σχέση…» ανέφερε η ηθοποιός. «Είναι ακατάστατος, εγώ είμαι ψυχαναγκαστική, για να μου κάνει πλάκα αλλάζει τα πράγματα στο σπίτι. Υπάρχει χιούμορ μεταξύ μας, πράγμα πολύ καλό. Υπάρχουν και συγκρούσεις γιατί ο Μάνος είναι πιο καχύποπτος με τα πράγματα, εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο. Είναι πολύ σημαντικό επίσης ο θαυμασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον, είναι πρακτικό. Είναι σημαντικό να το δείχνουμε. Για να χαλαρώσουμε μας αρέσει να βλέπουμε ταινίες… Θα πάρω τη γνώμη του για ένα σενάριο, όταν θέλω να δω αν θα δεχτώ ή όχι μια πρόταση…» αποκάλυψε επίσης η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η σχέση της Ελισάβετ Μουτάφη με τις κόρες του Μάνου Νιφλή

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε και για την όμορφη και αληθινή σχέση που έχει με τις κόρες του συζύγου από τον πρώτο του γάμο.

«Είχα μιλήσει με τις κόρες μου για την Ελισάβετ. Το σημαντικό όμως είναι ότι υπήρξε η παρέμβαση από τη μητέρα τους, που είναι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι, αυτό απελευθέρωσε τα κορίτσια στο να γίνουν φίλες με την Ελισάβετ» εξήγησε αρχικά ο Μάνος Νιφλής.

«Οι κόρες του Μάνου, είναι οι κολλητές μου. Με τη Μαρία, τη μαμά τους, μιλάμε στο τηλέφωνο, θα πιούμε και καφέ. Έχουμε μια άψογη σχέση. Αυτό ξεκινάει από τη Μαρία, μετά από εμένα, και μετά τον Μάνο. Έχω το ελεύθερο από τη Μαρία να αντιμετωπίζω τα παιδιά όπως νιώθω, και όχι να κάνω πάντα την καλή νεράιδα. Έχουμε άψογη σχέση… Ήμασταν και τυχεροί όλοι σε αυτή τη σχέση, παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας» εξομολογήθηκε από τη δική της πλευρά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα