Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Ξεκίνησα διαίτα και μου κόπηκε αυτόματα το γάλα θηλασμού»
Ελιάνα Χρυσικοπούλου Αεροδρόμιο
Credit: elianoula/Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν στην εκπομπή της Τρίτης την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση για τις εξαντλητικές δίαιτες. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε μια προσωπική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι μετά τη γέννηση του παιδιού της ξεκίνησε να κάνει δίαιτα με συνέπεια να της κοπεί το γάλα θηλασμού.

“Θέλω να σας πω και κάτι προσωπικό. Είναι πολύ λιγότερο δραματικό φυσικά από το να σου κόβεται ο κύκλος και να προσπαθείς να μείνεις έγκυος και να μην μπορείς αλλά όταν είχα πάρει πάρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και ήρθε το μωρό στη ζωή και το θήλαζα… Υπήρχε αυτή η πίεση να επανέλθει το σώμα. Ξεκίνησα σιγά σιγά να κάνω κάποια δίαιτα, κάποια διατροφή. Κόπηκε το γάλα. Αυτόματα”, είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και πρόσθεσε:

“Κατάλαβα ότι αυτό που έκανα στο σώμα μου είναι κόντρα σε αυτό που το σώμα μου καλείται να κάνει αυτή τη στιγμή. Οι γυναίκες ας κάνουν ό,τι θέλουν με τους θηλασμούς, όποια θέλει ας θηλάσει, όποια δεν θέλει ας μη θηλάσει αλλά ήταν καμπανάκι ότι δε μπορείς να τα κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα