Ελεονώρα Μελέτη: Βάπτιση στην αρχή του καλοκαιριού

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βάπτιση της μονάκριβης κόρης τους, που προγραμματίζεται να γίνει στις 30 Ιουνίου. Επιθυμία του ζευγαριού είναι να έχουν κοντά τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς, γι’ αυτό επέλεξαν το μυστήριο να πραγματοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού, πριν οι καλεσμένοι ξεκινήσουν τις διακοπές τους.

Η παρουσιάστρια και ο θεατρικός επιχειρηματίας έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες εδώ και αρκετό καιρό. Λόγω φόρτου εργασίας, καθώς και οι δύο έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ήθελαν να έχουν την άνεση του χρόνου, ώστε όλα να ετοιμαστούν στην εντέλεια.

Η κόρη τους θα έχει δύο ονόματα, Αλεξάνδρα-Ωκεανίς, κάτι που ήταν προσωπική επιθυμία της Ελεονώρας. «Την κόρη μου τη λένε Αλεξάνδρα- Ωκεανίς. Μου έκανε το χατίρι ο άνδρας μου. Το ‘‘Αλεξάνδρα’’ το είχαμε αποφασίσει πριν καν τη δούμε, γιατί λένε την πεθερά μου Αλεξάνδρα και ήταν από τα αγαπημένα μου ονόματα. Του είπα ότι θέλω δύο ονόματα, το άλλο συμφώνησε να το βάλουμε, επειδή, ως επιχειρήματα, του είχα πει ότι δεν πρόκειται να κάνω δεύτερο παιδί και ότι εκφράζει και τη θάλασσα που πολύ την αγαπώ. Του είπα να βγάλουμε και τα δύο για να είναι το Α και το Ω», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Ετοιμάζουν πάρτι

Η Ελ. Μελέτη και ο Θ. Μαροσούλης αγαπούν ιδιαίτερα τη θάλασσα και έχουν μεταλαμπαδεύσει αυτή την αγάπη και στην πεντάχρονη κόρη τους. Η αρχική σκέψη ήταν η βάφτιση να γίνει σε παραθαλάσσιο μέρος, εκεί όπου οι τρεις τους νιώθουν ευτυχισμένοι. Ομως, για πρακτικούς λόγους, το μυστήριο θα γίνει τελικά σε εκκλησία τον βορείων προαστίων. Νονά θα είναι η αδερφή του Θοδωρή και καλή φίλη της παρουσιάστριας, Ιωάννα Μαροσούλη, η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το ευχάριστο γεγονός θα γιορτάσουν με ένα πάρτι πιθανότατα στο πατρικό της Ελεονώρας στη Σαρωνίδα με καλεσμένους, αποκλειστικά, στενούς φίλους και συγγενείς.

Η Ελεονώρα και ο Θοδωρής ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και πολύ γρήγορα η παρουσιάστρια έμεινε έγκυος. Τώρα, έκριναν ότι έχει έρθει η στιγμή για ένα μεγάλο πάρτι, προκειμένου να γιορτάσουν την ευλογία της όμορφης οικογένειας που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Πηγή: Realnews

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα