Ελεονώρα Μελέτη: Το σπουδαίο δώρο που έκανε στον εαυτό της τα Χριστούγεννα του 1998
Ελεονώρα Μελέτη
Credit: Eleonora Meleti/ Instagram

Η Ελεονώρα Μελέτη πήγε πίσω στο 1998 και αποκάλυψε το σπουδαίο δώρο που έκανε στον εαυτό της εκείνα τα Χριστούγεννα.

Ο λόγος για την ψυχοθεραπεία. Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει πολλές φορές πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη ζωή της η ψυχοθεραπεία.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε πώς τη βοήθησε όχι μόνο να μάθει να καταλαβαίνει τους άλλους, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.

«Χριστούγεννα. Εποχή των δώρων. Έχεις σκεφτεί τι δώρο θα κάνεις στον εαυτό σου; Τα Χριστούγεννα του 1998 εγώ έκανα το σπουδαιότερο δώρο στον πολύτιμο εαυτό μου. Το δώρο της αυτογνωσίας/ψυχοθεραπείας. Δεν είχα “κάτι”. Αλλά τελικά είχα τόσα.

Να μάθω, να ανακαλύψω, να κατανοήσω. Για να πας σε ψυχολόγο σαφώς η αφορμή μπορεί να είναι η αδυναμία μας να διαχειριστούμε ένα γεγονός κ είναι θαρραλέο να το αναγνωρίζουμε και να ζητάμε βοήθεια. Πολλές φορές όμως αρκεί να έχουμε ως κίνητρο να θέλουμε απλά να γνωρίσουμε καλύτερα τον ίδιο μας τον εαυτό. Ποιος είσαι; Μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα;

Μια ζωή παλεύουμε να καταλάβουμε τον κόσμο κ τους άλλους αλλά στο τέλος της ημέρας δεν γνωρίζουμε καν ποιοι είμαστε εμείς στ’ αλήθεια. Δεν είμαστε μόνον η εικόνα μας. Είμαστε πρωτίστως η ψυχή μας. Αυτά τα Χριστούγεννα τόλμησε να δεις μέσα σου κ δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δεις μέσα από σένα ολόκληρη τη ζωή», έγραψε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα