Ελεονώρα Μελέτη: Στέλνει μήνυμα γυναικείας εμψύχωσης στη Φαίη Σκορδά

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει μία δήλωση της Φαίης Σκορδά που τη στεναχώρησε και έτσι θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα γυναικείας εμψύχωσης.

Στη χθεσινή της εκπομπή η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στον έρωτα και είπε ότι η ίδια δεν είναι επιτυχημένη σ’ αυτόν τον τομέα: “Παλαιοτέρα γίνονταν περισσότερα προξενιά και κρατούσαν… Θέλω να πω ότι εγώ πιστεύω πολύ στην αγάπη και τον έρωτα, και που δεν θεωρούμαι πετυχημένη σ’ αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ και για τους άλλους να παύω να πιστεύω στο ιδανικό… Θέλω έτσι να είναι για τους άλλους γιατί αυτό μου δίνει αισιοδοξία και χαρά“.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε, λέγοντας: “Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στη φίλη μου τη Φαίη Σκορδά. Θέλω να της κάνω γυναικεία εμψύχωση και boosting. Στενοχωρήθηκα που δεν δήλωσε επιτυχημένη στο κομμάτι του έρωτα και στο συναισθηματικό”.

Και πρόσθεσε: “Για μένα δεν είναι επιτυχημένος ένας άνθρωπος συναισθηματικά που έχει κάνει έναν γάμο, ο οποίος θα κρατήσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια. Ή που έχει ένα διαζύγιο στην πλάτη του. Δεν είναι αποτυχία, είναι απλά κάτι που δεν έγινε… Για ‘μένα επιτυχημένος άνθρωπος στο κομμάτι της αγάπης και του έρωτα είναι ο άνθρωπος που έχει ζήσει δυνατά συναισθήματα. Έχεις ερωτευτεί; Έχεις αγαπήσει;.. Είναι αυστηρή με τον εαυτό της πιστεύω“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα