Ελεονώρα Μελέτη: Oι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη
nonoram/Instagram

Με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τότε που η γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαροσούλη, με πολιτικό γάμο και θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την προετοιμασία της, αλλά και ένα στιγμιότυπο στο οποίο ο πατέρας της την συνοδεύει στο δημαρχείο.

Όπως θα δείτε και σε μία από τις φωτογραφίες η Ελεονώρα Μελέτη τη μέρα του γάμου της ήταν 5,5 μηνών έγκυος στην κορούλα της Αλεξάνδρα.

“Η προετοιμασία μου ως «νύφη! Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως «παντρεμένους».

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία. Κοιτώ τις φωτογραφίες κ είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή. Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος. Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες κ κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι από τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα αλλά γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα”, έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα