Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωαρίων
Ελεονώρα Μελέτη
Credit: Credit: Eleonora Meleti/ Instagram

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελισάβετ Σπανού, λίγες ημέρες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε το 2016 και πώς είχε αισθανθεί.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε πως μόλις έκανε κατάψυξη ωαρίων ένιωσε μεγάλη ανακούφιση, με την Ελεονώρα Μελέτη να συμφωνεί. «Ταυτίστηκα πάρα πολύ με την Ελισάβετ γιατί περιέγραψε το πώς ακριβώς είχα νιώσει και εγώ το 2016 που είχα κάνει την κατάψυξη ωραρίων. Τελικά δεν το χρειάστηκα ποτέ, γιατί λίγες εβδομάδες μετά γνώρισα τον Θοδωρή και έμεινα με φυσιολογικό τρόπο έγκυος».

Και συμπλήρωσε η παρουσιάστρια: «Θυμάμαι σαν και τώρα τη στιγμή που ξύπνησα και μου είπαν ότι όλα πήγαν καλά. Ένιωσα μια μικρή νίκη στη φαρέτρα μου και ότι από εκείνη τη στιγμή και έπειτα θα ήμουν πιο χαλαρή να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο. Δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δεν το βιώσει, να βλέπει να μεγαλώνει, να περνάει ο καιρός και να μην έχει σύντροφο».

«Αυτό το άγχος προκαλείται από τον περίγυρο και όχι απαραίτητα τον δικό σου τον οικογενειακό, γιατί εκεί μπορεί να είναι χαλαρά τα πράγματα. Οι υπόλοιποι όμως, σου βάζουν σιγά σιγά τον σπόρο και μετά βιώνεις αυτά τα αρνητικά συναισθήματα», εξήγησε τέλος η Ελεονώρα Μελέτη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα