Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για την οικονομική καταστροφή που υπέστη
Ελεονώρα Μελέτη
Credit: Εleonora Meleti/Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή της Άννας Δρούζα «Όσα δε Λέμε» στο ΟΡΕΝ βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20/5) η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν από μερικά χρόνια.

«Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο, έπαθα μία πολύ μεγάλη ζημιά όπως είχε πάθει και πολύς άλλος κόσμος τότε. Είχα τα χρήματά μου φορολογημένα, δηλωμένα, καθαρά από εδώ εκεί, γιατί φοβόμουν το εδώ… και απλά την πάτησα», εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Θυμάμαι ότι ξύπνησα ένα πρωί και μέσα σε ένα βράδυ το 60% των δεδουλευμένων μου είχε χαθεί. Κι όμως δεν ήμουν ράκος. Ήμουν πληγωμένη βαθιά, βιασμένη σχεδόν αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν και χειρότερα από αυτό» συμπλήρωσε η ίδια.

Όσο για το πώς το διαχειρίστηκε, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε: «Εκείνη τη στιγμή δεν μέτρησα τι είχα χάσει αλλά τι είχε μείνει. Και τι είχε μείνει; Είχα την οικογένειά μου, είχα την υγεία μου και τη δουλειά μου. Είπα: πάμε να τα ξανακάνουμε από την αρχή».

«Το θυμάμαι χαρακτηριστικά, ήταν Καθαρά Δευτέρα. Καβάλησα τη σανίδα μου 11 η ώρα το πρωί και βγήκα από το νερό 5 παρά τέταρτο το απόγευμα. Αλλά πραγματικά ξύπνησα το άλλο πρωί και είπα: πάμε να τα ξανακάνουμε όλα από την αρχή. Και δεν το ξανασυζήτησα», κατέληξε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα