Ελένη Τσαγκά: Περήφανη μητέρα – Η 13χρονη κόρη της βγήκε δεύτερη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό χορού – ΦΩΤΟ
Ελένη Τσαγκά
Credit: Ελένη Τσαγκά/Facebook

Η Ελένη Τσαγκά έχει ένα επιπλέον λόγο να αισθάνεται περήφανη για την κόρη της. Όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η 13χρονη Μαρίνα κατέλαβε τη δεύτερη θέση Πανελλήνιο Διαγωνισμό χορού Dance Prix de la Grece. Η περήφανη μητέρα ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της από τον διαγωνισμό και τη συνόδευσε με τρυφερά λόγια.

“Δεύτερη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό χορού Dance Prix de la Grece… Και εγώ υπερήφανη μαμά… Όλη η αγάπη αρχίζει και τελειώνει εδώ…”

Η Ελένη Τσαγκά συνδέθηκε για πολλά χρόνια με την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Star. Συγκεκριμένα ξεκίνησε το 1993 και εκφώνησε το τελευταίο της δελτίο μετά από 27 χρόνια, στις 28 Αυγούστου του 2020 όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με το κανάλι.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα που παραδέχτηκε δημόσια πως προχώρησε σε εξωσωματική προκειμένου να γίνει μητέρα. Έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, τον Βαγγέλη και τη Μαρίνα τον Οκτώβριο του 2010. Τρία χρόνια αργότερα η Ελένη Τσαγκά χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο, τον εφοπλιστή Δημήτρη Τζανετάτο και το 2016 ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της βιολόγο, Νίκο Γδοντέλη.

Τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει ένα site, το οποίο ασχολείται με την εστίαση, το φαγητό και την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων. Η γνωστή δημοσιογράφος είναι πολύ καλή μαγείρισσα με ιδιαίτερο ταλέντο στη ζαχαροπλαστική.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα