Ελένη Ράντου: “Χάνω σιγά σιγά τη μαμά μου λόγω άνοιας και πήγα σε ψυχίατρο γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι”
Ελένη Ράντου
Credit: Eleni_Rantou/ instagram

Η Ελένη Ράντου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μπαμπα-δες». Η ηθοποιός μίλησε στον συνάδελφο της Τάσο Ιορδανίδη για τη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια. Αποκάλυψε ότι πρόσφατα ζήτησε βοήθεια από ψυχίατρο.

“Αν οφείλεται η «κατάθλιψη» μας σε μια απώλεια, δεν είναι κατάθλιψη. Είναι πόνος. Μην το μπερδεύουμε. Επειδή τώρα χάνω σιγά σιγά και τη μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι. Ο οποίος ψυχίατρος με λύτρωσε γιατί μου είπε: Δεν έχετε κατάθλιψη και δεν θέλετε φάρμακα. Πονάτε. Απλώς φοβάστε το πόσο πολύ πονάτε. Αφήστε τον εαυτό σας να πονέσει. Θα πονέσετε, ό,τι κι αν κάνετε“, τόνισε η Ελένη Ράντου και πρόσθεσε:

“Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις, αισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της. Από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα. Ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και μήπως «τη στείλω» μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω τη σωστή απόφαση.

Τη μετέφερα σε μονάδα φροντίδας επειδή, την είχα μεν έξι χρόνια στο σπίτι, αλλά πια η κατάσταση σοβάρεψε τόσο που ένιωθα ότι έπρεπε να συμβεί αυτό“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα