Search
Close this search box.
Ελένη Μενεγάκη: Οι τρυφερές ευχές στον Άγγελο Λάτσιο για τα γενέθλιά του
Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος στούντιο
Credit: elenimenegaki/Instagram

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς έχει γενέθλια ο γιος της. Ο Άγγελος Λάτσιος έκλεισε τα 23 και η μητέρα του και γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες σε διάφορες ηλικίες και τις συνόδευσε με τρυφερά λόγια.

“Ευτυχισμένα 23 γενέθλια Άγγελε ! 🎂 @aggelos_latsios
Σε αγαπώ πολύ”, έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Άγγελος Λάτσιος πριν από λίγες μέρες παρουσιάστηκε στον Πόρο για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

«Άντε να δώσω μία είδηση που δεν τη ξέρετε. Αυτή τη στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι χαρούμενοι και αγχωμένοι γιατί το παιδάκι τους έγινε ναυτάκι» ανέφερε το πρωί της Παρασκευής (21/11) ο παρουσιαστής της εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

«Ο Άγγελος Λάτσιος πήγε Ναυτικό στον Πόρο. Είναι η τελευταία ΕΣΣΟ (Εκπαιδευτική Σειρά Στρατευσίμων Οπλιτών) για το Ναυτικό. Όλοι μετά θα μπαίνουν στον Στρατό Ξηράς. Από τα τελευταία ναυτάκια ο Άγγελος Λάτσιος. Άρα η Ελένη Μενεγάκη θέλει αυτή τη στιγμή το παιδί της να είναι ok, αυτό είναι το μόνο που την ενδιαφέρει» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το τελευταίο διάστημα ο Άγγελος Λάτσιος ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής. Οι πληροφορίες τον ήθελαν να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Άνδρο, στον τομέα της εστίασης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα