Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η μικρή της κόρη έχει την ονομαστική της εορτή. Η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στη Μαρίνα Παντζοπούλου και μέσα από τα social media.
Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες. Στις δύο από αυτές ποζάρει με τη Μαρίνα και στην τρίτη απαθανατίζει την κόρη της, η οποία όπως θα διαπιστώσετε έχει μεγαλώσει πολύ.
“Χρόνια πολλά Μαρίνα”, έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Ελένη Μενεγάκη: Νέες φωτογραφίες με μαγιό από τις καλοκαιρινές της διακοπές
Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε φέτος την πιο ανέμελη χρονιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να μείνει μακριά από την τηλεόραση και από τα στούντιο και να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και στην οικογένειά της. Έτσι, λοιπόν, το καλοκαίρι για την Ελένη Μενεγάκη άρχισε νωρίς, καθώς έφυγε μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο για την Άνδρο, όπου το ζευγάρι δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Σημειώνεται, ότι στο νησί θα ανοίξει φέτος τη δική του επιχείρηση και ο γιος της παρουσιάστριας, Άγγελος Λάτσιος. Ο νεαρός επιχειρηματίας θα ασχοληθεί με την εστίαση και οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχει ήδη προσεγγίσει έναν πάρα πολύ γνωστό σεφ για να αναλάβει το μενού.
Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δεν ξεχνάει τους διαδικτυακούς της φίλους και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μαζί τους. Αυτή τη φορά δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες από την παραλία, που τη βλέπουμε να χαλαρώνει πάνω σε μία ξαπλώστρα και να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της.



Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή της συγκέντρωσε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες like με τους followers της να σχολιάζουν πόσο όμορφη είναι, ενώ πολλοί δεν δίστασαν να επαναλάβουν πόσο πολύ τους λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση.