Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Μαρίνα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Ελένη Μενεγάκη
Credit: Ελένη Μενεγάκη/ Instagram

Με μία τρυφερή φωτογραφία, αγκαλιά με την κόρη της μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, συνηθίζει να μοιράζεται οικογενειακές της στιγμές και αυτή τη φορά, έχει στην αγκαλιά της, τη μικρή κόρη της Μαρίνα. Μάλιστα μαμά και κόρη έχουν μπει για τα καλά στο πνεύμα των ημερών και φορούν σκουφάκι του Άγιου Βασίλη.

Η όμορφη οικοδέσποινα του  mega, απολαμβάνει τις γιορτινές ημέρες με την αγαπημένη της οικογένεια, τα παιδιά και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και ξεκουράζεται από την καθημερινή εκπομπή της.

Η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές έχει δηλώσει στην εκπομπή της, ότι λατρεύει τα Χριστούγεννα γιατί είναι μία αφορμή να ενωθεί η οικογένεια, να περάσουν μαζί όμορφες στιγμές και να ανταλλάξουν ευχές και δώρα. Άλλωστε κάθε χρόνο στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον σύζυγό της και εκμεταλλέυεται στο έπακρον τις μέρες που είναι ελεύθερη από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Πριν λίγες εβδομάδες η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να στολίσει το τεράστιο δέντρο που δεσπόζει στην είσοδο του σπιτιού, με τον Μάκη Παντζόπουλο. Τότε είχε μοιραστεί φωτογραφίες με εκείνη και τον αγαπημένο της, να τοποθετούν τα φωτάκια, ανεβασμένοι πάνω σε καρέκλες. “Εμείς μόλις ξεκινήσαμε τον στολισμό του δέντρους μας! Και του χρόνου! είχε γράψει η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram, Παραμονή Χριστουγέννων με την κορούλα της Μαρίνα: «Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με αγάπη».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα