Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα που δέχθηκε – “Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα ο Ζαχαράτος”
@elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στην σημερινή της εκπομπή ότι την Τρίτη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από μια γνωστή κυρία. Επειδή, όμως, δεν είχε ξαναμιλήσει μαζί της, νόμιζε πως της κάνει πλάκα ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Χτες μίλησα με μια πολύ γνωστή κυρία, με την οποία δεν είχα μιλήσει ποτέ από κοντά και δεν θα πω το όνομά της. Όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Είσαι η Ελένη;”, λέω ναι, στο δεύτερο “Είσαι η Ελένη;”, λέω “Ωχ, κάποιος έχει βρει τυχαία το τηλέφωνο τώρα” και δεν μιλάω καθόλου, δεν λέω κουβέντα. Τίποτα, τύπου δεν ακούω. Και μου λέει: “Ελένη γεια σου, είμαι η τάδε…”. Νομίζω ότι μου κάνει πλάκα ο Ζαχαράτος και είμαι στο τηλέφωνο και λέω “Ναι ε; Τι κάνεις Πώς είσαι;” Γιατί ήμουν σίγουρη, αφού δεν είχαμε γνωριστεί, αποκλείεται””, είπε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

“Στο δεύτερο τηλεφώνημα βεβαιώθηκα ότι η φωνή είναι αυτή και από τη χαλαρότητα και το γέλιο κατάλαβα ότι όντως αυτή ήταν. Αλλά στην αρχή είπα ότι μάλλον ο Τάκης μου κάνει πλακίτσα. Είναι αυτό που όταν κάποιος δεν τον περιμένεις και λες μα δεν είναι στον περίγυρό μου, δεν γνωριζόμαστε, αποκλείεται”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα