Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Μου άρεσε που μίλησε για την πρώην γυναίκα του με πολύ όμορφο τρόπο»
Ελένη Μενεγάκη
Credit: elenimenegaki/Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη Φαίη Σκορδά και το διαζύγιό τους.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαζε το Πρωινό στο Mega μαζί με τη Φαίη Σκορδά. Περιέγραψε το πώς έζησε ο ίδιος εκ των έσω αυτή τη συνεργασία.

«Θα πω κάτι που το έχω ξαναπεί, και το λέω γιατί το έχω ζήσει. Όταν ήταν μαζί, ήταν ένα στον αέρα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήταν μια γροθιά. Όσο ήταν μαζί, ενώνονταν, γίνονταν ένα, μιλούσαν με τα μάτια. Μπορεί να διαφωνούσαν σε όλα τα άλλα, αλλά για την εκπομπή ήταν ένα… Αυτό το ζευγάρι ενωνόταν στον αέρα, εκτός αέρα διαφωνούσαν. Όταν είχαν τον κοινό “αντίπαλο” ήταν ένα», σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε με τη σειρά της: «Ήταν ωραίο, μου άρεσε και θέλω να το πω, γιατί μου αρέσει όταν το βλέπω στα ζευγάρια που χωρίζουν, το ότι μίλησε για την πρώην γυναίκα του με ένα πολύ όμορφο τρόπο… Από τα αποσπάσματα που είδα, ήταν μια πολύ ωραία συνέντευξη για τον ίδιο τον Γιώργο, νιώσαμε κι εμείς καλά. Καμιά φορά βλέπεις μόνο ανθρώπους πως κινούνται όταν είναι μέσα στη δουλειά, δεν είναι μόνο αυτό, καμιά φορά καλό είναι να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα, μη μένουμε μόνο σε αυτό».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα