Ελένη Μενεγάκη: Εισέβαλε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” με τσιμπιδάκια στα μαλλιά – “Έχω ανατριχιάσει!”
Credit: Ελένη Μενεγάκη/Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη κυριολεκτικά εισέβαλε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” με τσιμπιδάκια στα μαλλιά, καθώς δεν συγκρατήθηκε με αυτά που είδε να εκτυλίσσονται στον τηλεοπτικό “αέρα”.

Η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμαζόταν στο καμαρίνι της, όταν είδε τον πρώην συνεργάτη της Άρη Καβατζίκη μεταμφιεσμένο σε Σάκη Ρουβά για τις ανάγκες ενός challenge.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν συγκρατήθηκε και παρά το γεγονός ότι ήταν μισοχτενισμένη, με τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά, και με τα ρούχα που φορούσε από το σπίτι της, εισέβαλε στο πλατό.

Απευθυνόμενη στον Άρη Καβατζίκη είπε: “Έχω ανατριχιάσει! Καλά τόσα χρόνια συνεργαζόμασταν, είχες τέτοια ταλέντα και στα έβγαλε όλα η Δανάη; Δεν με λυπάται κανείς; Βγαίνω με τα τσιμπιδάκια στο κεφάλι!” διαμαρτυρήθηκε η παρουσιάστρια με τον πρώην συνεργάτη της να απαντά αστειευόμενος: “Ήξερα ότι θα εκμεταλλευτείς αυτό το ταλέντο μου σε καθημερινή βάση και δεν ήθελα να το αφήσω έτσι”

“Ε, βέβαια, λες σιγά σιγά θα τα δίνω όλα. Ήσουν εκπληκτικός και σαν Σάκης. Παίρνω τα τσιμπιδάκια μου και εξαφανίζομαι” είπε η Ελένη Μενεγάκη αφήνοντας ξεκαρδισμένη τη Δανάη Μπάρκα. “Σ’ αγαπάμε!” της φώναξε. “Τι ήταν αυτό που ζήσαμε, δεν έχω λόγια”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα