Ελένη Μενεγάκη: Χαμός στην εκπομπή της – «Τρία χρόνια εδώ πρώτη φορά τέτοια πάθη»
Ελένη Μενεγάκη
Credit: elenimenegaki/Instagram

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στη σημερινή εκπομπή, με την Ελένη Μενεγάκη να παρεμβαίνει για να εκτονωθεί η ένταση. Συγκεκριμένα οι δύο συνεργάτες της σχολίασαν την επικοινωνιακή στάση του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις του δίπλα στον σύζυγό του, Τάιλερ, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα. 

«Αυτό το “ξεκολλάτε” είναι αφοπλιστικό και νομίζω ότι είναι και η μόνη απάντηση. Έχουν πει σε κάποιο ετεροφυλόφιλο πολιτικό ζευγάρι να μην κυκλοφορούν δημόσια μαζί; Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ότι δεν υπάρχει μεγάλη μερίδα ανθρώπων που το πιστεύουν αυτό. Όλοι κρύβονται πίσω από ένα “αλλά”. “Δεν έχω πρόβλημα να έχει σχέση με άνδρα, αλλά μην τον κουβαλάει μαζί, δεν έχω πρόβλημα αλλά μην παντρεύονται”», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φανερά εκνευρισμένος της απάντησε: «Προχωράμε και μη δίνεις βήμα σε αυτό τον λόγο τον σκοταδιστικό. Επιμένεις να το επαναλαμβάνεις, αν το πεις πέντε φορές θα σου πω: “Έχεις δίκιο;”, όχι. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Επιλέγω να ασχοληθώ με την πολιτική δεν με ενδιαφέρει ο σκοταδιστής που θα ασχοληθεί με ποιον ή ποια είναι ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ξεκίνησε με το επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά μετά δεν έκατσε να το ζυγίσει, το καλοβλέπει και το χρησιμοποιεί μια χαρά. Βγήκε προχθές στην εκπομπή του Fipster και βαθμολόγησε τις Ελληνίδες τραγουδίστριες. Από πού και ως πού… Σας μοιάζει με άνθρωπο που δεν τον νοιάζει το επικοινωνιακό; Το γλεντάει, το χαίρεται».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Ελένη Μενεγάκη, που τόνισε: «Τρία χρόνια εδώ και τέτοιο φούντωμα που μας το έκανε ο κύριος Κασσελάκης…Πρώτη φορά τέτοια πάθη. Το πιστεύετε ότι το ζούμε αυτό στην εκπομπή, μα τι συμβαίνει; Δεν το ήξερα να βγάζω τέτοια θέματα, απίστευτο τι γίνεται…» .

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα