Ελένη Μενεγάκη: Απαντά πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας της με το Mega – «Με εμένα πέσατε όλοι έξω»
Ελένη Μενεγάκη
Credit: elenimenegaki/Instagram

H Ελένη Μενεγάκη απάντησε στη σημερινή εκπομπή της για πρώτη φορά στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Αφορμή στάθηκε η ατάκα του δημοσιογράφου, Χάρη Λεμπιδάκη, ότι έπεσε έξω στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ του για την παρουσιάστρια.

“Πραγματικά με εμένα όλοι παίζει να πέσατε έξω (στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ) γιατί κανείς δε μπορεί να ξέρει ποτέ τι κάνω γιατί είμαι τόσο μυστικοπαθής που δε θα πω ποτέ τίποτα. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς να λένε ότι “ακούστηκε από το κοντινό της περιβάλλον”. Ένας που με ξέρει, ξέρει ότι κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει που θα μπορούσε να μιλήσει» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

“Δε με προβληματίζει τίποτα στο κομμάτι της δουλειάς όταν έχει να κάνει με φήμες. Έχω μάθει να ζω με τις φήμες. Και ξαναλέω, ότι επειδή είμαι ένα πρόσωπο που ζει μέσα στην τηλεόραση 30 χρόνια, ένας που δεν με ξέρει αλλά έχει παρακολουθήσει λίγο τη ζωή μου, ξέρει ότι από εμένα να βγούνε συζητήσεις ή οι σκέψεις μου ούτε μία στο εκατομμύριο. Μόνοι σας ξαφνιάζεστε, γιατί μόνοι σας τα λέτε. Δε με έχει ρωτήσει ποτέ κανένας στο δημοσιογραφικό κομμάτι αν θα κάνω αυτό ή ότι ακούστηκε εκείνο. Όχι ότι θα έλεγα… Αλλά εν πάση περιπτώσει θα με είχε ρωτήσει κάποιος”.

«Εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα μείνεις εκτός αλλά όλοι λένε ότι θα επιστρέψεις το δεύτερο μισό της σεζόν» είπε από την πλευρά του ο Χάρης Λεμπιδάκης, με την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά:

“Εσύ ήρθες εδώ για να μας πεις τα τηλεοπτικά νέα επειδή τελειώνει η σεζόν και δεν πρόκειται με αυτόν τον τρόπο να κάνουμε κακό σε κανέναν, κλείνουμε. Γι’ αυτό ήρθες στο παρά πέντε να μας πεις τα υπόλοιπα της τηλεόρασης. Για τα δικά μου δεν υπάρχει κάτι να πούμε”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα