Ελένη Γερασιμίδου: «Ο Γιώργος Νταλάρας δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά τον σέβομαι πολύ»
Ελένη Γερασιμίδου
Credit: "Fay's Time"/ΣΚΑΪ

Η Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, τους δημοσιογράφους, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Πάνο Βλάχο και τις πρωινές εκπομπές.

«Δεν υπάρχει μυστικό στον επιτυχημένο γάμο. Εμείς σκοτωνόμαστε, αλλά υπάρχει αγάπη. Πολλά δεν μπορώ στον σύζυγό μου, αλλά θαυμάζω την πολυπραγμοσύνη του. Γράφει πάρα πολύ ωραίους στίχους, σε αυτό του κρατάω κακία, γιατί θα μπορούσε να έχει βγάλει λεφτά όταν η δισκογραφία ήταν στο φόρτε», είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Και συνέχισε: «Οι δημοσιογράφοι κάνετε πολύ θόρυβο για το τίποτα. Ο Γιώργος Νταλάρας πήγε να δώσει μια συνέντευξη για τον Τσιτσάνη. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι και μετά να το κάνεις θέμα. Επίσης, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές μεταξύ σας; Ο Νταλάρας δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά τον σέβομαι πολύ. Τα πάνελ είναι κριτές των πάντων. Η Φαίη είναι ευγενικό πλάσμα και δεν συμμετέχει σε αυτά. Θα πω “κοιτάξτε τα δικά σας χάλια” και ας γίνει πάλι θέμα».

Και κατέληξε η Ελένη Γερασιμίδου: «Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία. Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που θριαμβεύει. Δεν θα μας πει κανένας τι είναι αστείο και τι δεν είναι αστείο. Τα αφεντικά έχουν πει στα κορίτσια που κάνουν τα πρωινά να μαλώνουν μεταξύ τους».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα