Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους
Φουρέιρα - Μποτία
Credit: Botia3/Instagram

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς έχει γενέθλια ο γιος τους. Ο μικρούλης γίνεται ενός έτους και οι γονείς του διοργάνωσαν ένα πάρτι σε στενό κύκλο.

Ο στενός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης, ο οποίος θα γίνει και νονός του παιδιού, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα που επέλεξε το ζευγάρι για τα πρώτα γενέθλια του μικρού τους πρίγκιπα.

Ο Πέτρος Τσαπαρδώνης αναδημοσίευσε και μια φωτογραφία που ανέβασε η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, Μαργαρίτα με την εντυπωσιακή τούρτα. “Χαρούμενα πρώτα γενέθλια αστεράκι μας. Να τον χαίρεστε Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία”, έγραψε πάνω στη φωτογραφία.

«Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας», είχε ευχηθεί η Ελένη στα εκατομμύρια θαυμαστών της πριν από λίγες εβδομάδες, συνεχίζοντας: «Δεν είχα χρόνο να κάνω post και βίντεο το 2023, αν και ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου, γιατί ήρθε ο γιος μου. Πραγματικά, δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία!».

.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα