Search
Close this search box.
Ελένη Χαραλαμπούδη: «Δεν μου έλεγε κανένας ότι έχω ταλέντο»
Ελένη Χαραλαμπούδη
Credit: studio4_ert/Instagram

Η Ελένη Χαραλαμπούδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Η ηθοποιός και viral μαμά των social media μίλησε μεταξύ άλλων για τις ανασφάλειες των πρώτων χρόνων, την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και τη μητρότητα.

«Δεν μου έλεγε κανένας ότι έχω ταλέντο, εκτός από τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και τον άντρα μου. Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε πριν από 10 χρόνια. Πριν από 10 χρόνια όμως, εγώ ήμουν εντελώς διαφορετική. Ήμουν εντελώς βαρετή, αν με έβλεπες στο δρόμο δε θα με πρόσεχες. Δεν μου έδινε κάποιος σημασία», είπε αρχικά η Ελένη Χαραλαμπούδη.

Και πρόσθεσε: «Εγώ σπούδαζα στο οικονομικό της νομικής αλλά κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι δε μου ταιριάζει και έτσι αποφάσισα να σπουδάσω υποκριτική. Το είπα στους γονείς μου και με στήριξαν. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο οι γονείς σου να είναι στο πλευρό σου σε ότι θέλεις, παρόλα αυτά πιστεύω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μας τα πουν και άτομα που είναι έξω από την οικογένεια. Εμένα λοιπόν όταν ήμουνα στο “5 minute mum”, με βρήκε η Λίζα Αποστολοπούλου.

Πήγα εκεί γιατί ήθελα να συμπληρώσω κάποια ένσημα και αρχικά με πήραν στην παραγωγή. Εκεί δέσαμε η μια με την άλλη και έτσι φτιάχτηκε το “5 minute mum”. Με τον καιρό εγώ άρχισα να πατάω καλύτερα στα πόδια μου και μου έδωσε τεράστια δύναμη μητρότητα, μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα