Έλενα Παπαρίζου για Snik και Light: Αποχώρησα από τα MAD Music Video Awards για να γλιτώσω τα χειρότερα

Η Έλενα Παπαρίζου με ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε στις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην τελετή απονομής των βραβείων MAD VMA 2022. Oι τράπερ Snik και Light έπαιξαν ξύλο με συνέπεια να αμαυρώσουν τη γιορτή της μουσικής. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μόλις είδε τα έκτροπα αποχώρησε από τον χώρο της εκδήλωσης, στέλνοντας ένα μήνυμα κατά της βίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου:

¨Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών.

Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Όχι στη βία, όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας. Με αγάπη και εκτίμηση Έλενα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα