Έλενα Χριστοπούλου για την εμμηνόπαυση: Είναι μεγάλος μύθος ότι σταματά η θηλυκότητα – Ζω τα ίδια πράγματα με την Ελένη Ράντου

Τα όσα είπε η Ελένη Ράντου σχετικά με την εμμηνόπαυση σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου στο “Πρωινό μας”. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι είναι στην ίδια φάση με την αγαπημένη ηθοποιό.

“Είμαι σε αυτή την κατηγορία, όπως η Ελένη Ράντου. Επειδή πάντα οι γυναίκες είχαμε το ταμπού ότι με την εμμηνόπαυση σταματάει η θηλυκότητα και η γυναικεία φύση να λειτουργεί. Είναι μεγάλος μύθος. Συμφωνώ με την Ελένη Ράντου, τα ίδια πράγματα ζω. Δε σταματάει τίποτα ό,τι υπάρχει σε θηλυκό επίπεδο. Εγώ είμαι καλύτερα από ποτέ”, τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου και πρόσθεσε:

“Μου κάνει τρομερή εντύπωση η άνεση που τελικά δεν περιμένεις να μιλήσουν έτσι, η Ελένη Ράντου είπε πολλές λεπτομέρειες. Ήταν κάποτε ντροπή και παραμένει για πολλές γυναίκες να λες ότι είσαι σε εμμηνόπαυση. Ας ξεκολλήσουμε καλύτερα”.

Ελένη Ράντου: Με την εμμηνόπαυση μαγικά όλα εξαφανίστηκαν – Νιώθω πιο γυναίκα από τότε

Η Ελένη Ράντου ήταν καλεσμένη την Τρίτη στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία δήλωση που είχε κάνει παλιότερα πως η εμμηνόπαυση την απελευθέρωσε.

“Μέχρι την εμμηνόπαυση είχα τέτοιες σωματικές ενοχλήσεις. Δεν σου μιλώ για τους πόνους, για κάτι ημικρανίες. Υπήρχαν πόνοι κατά τη διάρκεια του κύκλου. Είχα χρόνιες ημικρανίες, τις οποίες κανείς δεν μπορούσε να βρει. Όταν ξεκινούσαν, μπορεί να κρατούσαν τρεις ημέρες και να μην μπορώ να βλέπω φως. Με την εμμηνόπαυση μαγικά όλα εξαφανίστηκαν. Νιώθω πιο γυναίκα από τότε… Δεν ένιωσα ότι έχασα τη θηλυκότητά μου, ένιωσα ότι έφυγε ένα τεράστιο βάσανο από τη ζωή μου και νιώθω το σώμα μου πολύ καλύτερα από πριν”, τόνισε η Ελένη Ράντου και πρόσθεσε:

“Αυτή η αναπηρία μιας εβδομάδας το μήνα και να την περνάς βαριά κι άλλης μια εβδομάδας ημικρανίας πριν… 15 ημέρες ήμουν άρρωστη. Πώς να μην νιώσω ελευθερία; Δεν ήξερα καν ότι είναι ορμονικό για τις ημικρανίες, έφτανα να παίρνω χάπια πολύ βαριά για να τις αντιμετωπίσω… Έχω μεγαλώσει από πριν, θα περιμένω την εμμηνόπαυση για να μεγαλώσω; Κάνε μου τη χάρη”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα