Χωρίς τη Φαίη Σκορδά ξεκίνησε η εβδομάδα στην εκπομπή “Buongiorno”. Η παρουσιάστρια δεν βρέθηκε στο πλατό και ο συνεργάτης της Δημήτρης Ουγγαρέζος καλημέρισε στη θέση της τους τηλεθεατές.
Όπως εξήγησε ο ίδιος, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκπομπής, η Φαίη Σοκρδά αντιμετώπισε ένα θέμα με το μάτι της, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να εμφανιστεί στο πλατό.
«Μια εκπομπή που είναι πολύ ιδιαίτερη γιατί για πρώτη φορά –μετά από όλα τα χρόνια που συνεργάζομαι με τη Φαίη- δεν θα μπορεί να είναι εδώ. Πέντε λεπτά πριν μπει στο στούντιο είχε ένα θέμα με το μάτι της, να της ευχηθούμε περαστικά», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην έναρξη της εκπομπής, με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της εκπομπής να στέλνουν τα περαστικά τους στην παρουσιάστρια.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, η Φαίη Σκορδά έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πασαρέλα στα πλαίσια του Athens Fashion Week, που φιλοξενήθηκε στο Καπνεργοστάσιο.
Η γνωστή παρουσιάστρια συμμετείχε στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας, Χριστίνας Ζαφειρίου και περπάτησε στην πασαρέλα κλέβοντας τις εντυπώσεις.