Ειρήνη Παπαδοπούλου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη – Ξέσπασε για τα σχόλια σχετικά με την ηλικία της

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με ανάρτησή της στο Instagran επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, με την τραγουδίστρια να αναφέρει σήμερα ότι χώρισε από τον σύντροφό της και διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Επίσης η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξέσπασε για τα σχόλια που ειπώθηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για την ηλικία της.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο. Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα