Ειρήνη Νικολοπούλου: «Συνειδητοποιώ ότι διανύω την έβδομη δεκαετία της ζωής μου»
Ειρήνη Νικολοπούλου Κρήτη
Credit: irenenikolopoulou/Instagram

Η Ειρήνη Νικολοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένης». Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή.

«Ανήκω πλέον στο πάνθεον της ελληνικής τηλεόρασης. Το Wikipedia λέει ότι είμαι η μακροβιότερη παρουσιάστρια. Δεν υποτιμώ καμία δουλειά, η δική μας είχε να κάνει με τη μαρκίζα. Υπήρξαν “ποντικάκια” συνάδελφοι που μου έτρωγαν την καρέκλα και το πορτοφόλι. Δεν έβγαλα πολλά λεφτά, δεν έχω ούτε δικό μου αυτοκίνητο ούτε δικό μου σπίτι. Έζησα, όμως, πολύ καλά. Δεν έχω παράπονο», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Ειρήνη Νικολοπούλου τόνισε: «Παντρεύτηκα έναν αξιολογότατο άνθρωπο και είχαμε μια κοινή τρέλα. Τον άντρα μου τον γνώρισα στον Πύργο του Άιφελ, ήταν πολύ ρομαντικό. Δε θα μπορούσα να κάνω πολλές οικογένειες στη ζωή μου γι’ αυτό έκανα μία. Με αυτόν τον άνθρωπο που έκανα την κόρη μου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου ως γυναίκας, μητέρας, συζύγου. Έχασα πράγματα από το μεγάλωμα της κόρης μου και κάποια μου τα χρέωσε. Είμαστε πάρα πολύ φίλες, είμαστε πολύ κοντά, είναι μοναχοκόρη η Έλενα».

Για την τηλεόραση είπε: «Είναι λάθος ψυχαγωγικές εκπομπές να κάνουν ενημέρωση, δεν μπορούν να το διαχειριστούν».

Και κατέληξε η Ειρήνη Νικολοπούλου: «Συνειδητοποιώ ότι διανύω την έβδομη δεκαετία της ζωής μου, ούτε να το κρύψεις πρέπει, ούτε να γελοιοποιηθείς, μου φαίνεται τελείως τρελό να κάνω την ‘μπεμπέκα’.

Οι γυναίκες συνάδελφοι ήταν οι χειρότερες. Όταν κάλυψα την κηδεία της Νταϊάνα αντί για επαίνους όταν γύρισα, δεν είδα το όνομά μου στο δελτίο ειδήσεων».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα