Εφιάλτης για τον Harry Styles – Απειλές από εμμονική θαυμάστρια
Credit: harrystyles /Instagram

Δύσκολες στιγμές για τον Harry Styles, καθώς εμμονική θαυμάστρια απειλoύσε να σκοτώσει τη σύμβουλο ασφαλείας του, την οποία έβλεπε ως εμπόδιο για τη σχέση με τον popstar.

Οι πράξεις της 29χρονης τρανς Diana Tarazaga-Orero άφησε τη σύμβουλο ασφαλείας του Styles με φόβο για τη ζωή της, σύμφωνα με δικαστήριο. Η Tarazaga-Orero απείλησε να φτάσει στο γραφείο της Michelle Roycroft και να τη “σκοτώσει”, ανέφερε η The Sun. Η πρώην αξιωματικός της Met, η 52χρονη Roycroft, είπε ότι βομβαρδίστηκε με περισσότερα από 100 υβριστικά μηνύματα και κλήσεις. “Ήταν τρομακτικό” είπε.

Η γεννημένη στην Ισπανία Tarazaga-Orero λέγεται ότι συνέχισε να στέλνει τα κακόβουλα μηνύματά της ακόμη και την ημέρα που εμφανίστηκε στο σπίτι του Styles στο βόρειο Λονδίνο. Η Tarazaga-Orero, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία της μετάβασης του φύλου, θεώρησε την Roycroft εμπόδιο για να αποκτήσει πρόσβαση στον σταρ των One Direction.

Σε μια προηγούμενη ακρόαση τον Σεπτέμβριο, αναφέρθηκε ότι ο Styles ήταν “συνεχώς σε επιφυλακή” και φοβόταν ότι τον ακολουθούσε ο καταδιώκτης του, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του στο Λονδίνο ενώ ήταν παρών.

Η Orero Taragaza απέκτησε πρόσβαση στους χώρους του σπιτιού του Harry Styles τον Φεβρουάριο, αφού την πέρασαν για κούριερ. Στη συνέχεια εισέβαλε στο σπίτι και πάλεψε με έναν εργάτη, ενώ ο τραγουδιστής ήταν στον επάνω όροφο.

Ο Styles συνάντησε για πρώτη φορά τον καταδιώκτη του σε στάση λεωφορείου το 2019 και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, θεωρώντας ότι ήταν άστεγη. Η Orero εμφανίστηκε επανειλημμένως έξω από το σπίτι του και κάποια στιγμή είχε αρπάξει τον Styles ενώ αυτός έκανε τζόγκιν απαιτώντας να της δώσει χρήματα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα