Ευχάριστα νέα για τη Νόρα Βαλσάμη – Πώς σώθηκε το σπίτι της από πλειστηριασμό
Νόρα Βαλσάμη

Ευχάριστα τα νέα για τη Νόρα Βαλσάμη, η οποία κατάφερε να σώσει το σπίτι της στη Ραφήνα που θα έβγαινε σε πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος της ηθοποιού, γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών μεσολάβησε με αποτέλεσμα να γίνει διακανονισμός και ο πλειστηριασμός να τίθεται σε αναστολή.

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε για τη βοήθεια που έλαβε καθώς και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, που θα βρω ανθρώπους», ανέφερε αρχικά η Νόρα Βαλσάμη, η οποία κινδύνευσε να χάσει το σπίτι της για χρέη ύψους 60.000 ευρώ.

«Δεν περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου για να με βοηθήσουν, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω», συνέχισε η ίδια αναφερόμενη στον θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου.

«Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 ευρώ, η οποία δεν είναι τίποτα. Δεν φτάνει ούτε για να πάρω νερά και καφέδες. Ντροπή τους! Ντροπή, όλοι μου το λένε» είπε τέλος για την δύσκολη οικονομική της κατάσταση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα