Μία δύσκολη περίοδο διανύει η Αφροδίτη Γραμμέλη καθώς όπως εξομολογήθηκε δίνει μάχη με την κατάθλιψη. Η γνωστή δημοσιογράφος, θέλησε να μοιραστεί την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο καιρό και τα μικρά βήματα που κάνει, αποφασισμένη να καταφέρει να πατήσει γερά στα πόδια της.
Σε story που ανάρτησε το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου στον λογαριασμό της στο Instagram, η Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που αποφασίζω να “σηκωθώ”, υπάρχει ένα τραγούδι που σαν μικρό παιδί το ακούω με κλειστά τα μάτια. Με κάνει να ξεχνάω και να χαμογελώ.
Μετά από μακρά περίοδο κατάθλιψης και δεκάδων κρίσεων πανικού, προσπαθώ να πατήσεω και να κάνω τα μικρά μου βήματα. Και θα τα καταφέρω. Ain’t no mountain high enough».
Παράλληλα στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι “Ain’t no mountain high enough” που θα πει “κανένα βουνό δεν είναι τόσο ψηλό”.
Το λιποθυμικό επεισόδιο στα τέλη Φεβρουαρίου
Υπενθυμίζεται ότι ήταν στα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου, όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε λιποθυμήσει στην εκπομπή “Πρωινό” και επισκέφτηκε το νοσοκομείο.
Τότε είχε λάβει αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο με την ίδια να απαντά: «Απέραντη και αμέτρητη αγάπη παίρνω κάθε λεπτό. Ευλογημένη. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και για όλο αυτό το κύμα τρυφερότητας που ζω αυτές τις δύσκολες ώρες. Κρατάω στην καρδιά μου κάθε λέξη αγάπης και προσπαθώ να είμαι δυνατή. Θα περάσουν όλα. Να είμαστε καλά» είχε γράψει.
