Δωροθέα Μερκούρη: Πώς σχολίασε τη σχέση της κόρης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της κόρης της Γαίας με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελο.

Δεν φοβάμαι που πήρε δημοσιότητα η σχέση της. Δεν φοβάμαι γι’ αυτά τα πράγματα. Είναι παιδάκια. Είναι παιδάκια για εμένα. Δεν βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δυο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί. Δεν βλέπω αυτά που γράφουν, αυτά που λένε. Καμιά φορά μου τα στέλνουν κάτι φίλοι μου και βάζω τα γέλια” είπε η ηθοποιός και μοντέλο.

Όσο για το αν η σχέση των παιδιών τους έχει φέρει κοντά την ίδια με την Ελένη Μενεγάκη είπε: “Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, κάνω και δικά μου πράγματα, το αφήνω ελεύθερο αυτό. Ζουν κάτι δικό τους”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό μας” του ΣΚΑΪ, η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε και για την εποχή που έκανε μόντελινγκ στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι είχε χάσει την αυτοεκτίμησή της και πως αν είχε μείνει στην Ελλάδα θα είχε σβήσει:

“Η αυτοεκτίμησή μου ήταν πειραγμένη από τον χώρο της μόδας γι’ αυτό ήθελα να φύγω… Στην Ελλάδα ήμουν πολύ σέξι, πολύ όμορφη, είχα πολύ μεγάλη μύτη, είχα πλούσιες καμπύλες, δεν ήμουν ψηλή και αυτά επηρέασαν πολύ την αυτοεκτίμησή μου. Δέχθηκα πολλή κριτική και δεν ήμουν έτοιμη να τη δεχθώ. Βρέθηκα στον χώρο από ανάγκη γιατί μου ζητήθηκε να είμαι… Αν δεν είχα φύγει από την Ελλάδα θα είχα πραγματικά σβήσει” εκμυστηρεύθηκε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα