Δωροθέα Μερκούρη: “Η μητέρα μου ήταν το καταφύγιό μου – Οι κόρες μου όταν χώρισα, ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία”

Για την σχέση με τη μητέρα της και τις κόρες της, μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», στο Mega. Η γοητευτική ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η μητέρα της, υπήρξε το καταφύγιό της.

«Με τη μαμά μου ήμασταν πολύ δεμένες, ήταν το καταφύγιό μου. Παλιά της έλεγα τα πάντα, αλλά όσο μεγαλώνει η μητέρα μου δεν θέλω να της λέω τα πάντα, γιατί δεν θέλω να τη στεναχωρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις κόρες της, η Δωροθέα Μερκούρη είπε ότι δεν τους μεταφέρει τα πάντα, γιατί δε θέλει να τις φορτίζει.

«Με τα παιδιά μου είναι εύκολη η σχέση, γιατί δεν τους μεταφέρω τα πάντα. Δεν θέλω να τους κάνω “σκουπιδοτενεκέ” και να τους μεταφέρω ό,τι νιώθω εγώ», εξήγησε.

«Δεν μεταφέρω το δικό μου στρες στα παιδιά. Και μόνο όταν με ρωτήσουν κάτι, λέω τη γνώμη μου. Δεν κάνω κήρυγμα και κριτική», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ανέφερε πως όταν πήρε διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, τότε οι κόρες της ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία, ώστε να το αντιμετωπίσουν σωστά.

«Εγώ έχω κάνει τα πάντα. Έχω πληγωθεί, έχω ερωτευτεί, έχω χωρίσει. Δεν θα ζηλέψω κάτι από το παιδί μου. Εγώ πλέον ζω μία δεύτερη ζωή. Γιατί να κάνω παρεμβάσεις στη ζωή τους;».

Όπως είπε, οι κόρες της έχουν φύγει πλέον από το πατρικό τους σπίτι και ζουν αλλού. «Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο, γιατί όσο και να θεωρώ πως δεν είμαι εγώ το επίκεντρο του σπιτιού και επειδή κάνω θόρυβο στο σπίτι και δεν κάθομαι στη “γωνιά” μου και είδα πως ενοχλούσα, πήγαν να μείνουν αλλού».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα