Search
Close this search box.
Δώρα Παντέλη: «Δεν περίμενα ότι θα μείνω έγκυος τόσο εύκολα στα 38»
Δώρα Παντέλη με κόκκινο φόρεμα
Credit: Dora Panteli/Instagram

Η Δώρα Παντέλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” τη Δευτέρα 9 Ιουνίου. Η γνωστή αθλητικογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τον σύζυγό της.

«Μπορεί στο δεύτερο παιδί, αν έρθει, να πρηστώ λίγο παραπάνω. Δε το κάνω για να προσέξω για τα κιλά, το κάνω για το παιδί. Δεν τρώω γενικά πάρα πολύ, αλλά σε κάθε τρίμηνο θα προσθέσουμε 300 θερμίδες. Κάνω τις ατασθαλίες μου, τρώω burgers και τα λοιπά, αλλά με μέτρο. Τρώω φρούτα και λαχανικά και προτιμώ να τρώω περισσότερη πρωτεΐνη, δεν τρώω καθόλου ψωμί και άμυλο παίρνω από τα φρούτα. Πίνω καφέ με μέτρο. Πριν έπινα 5 την ημέρα, τώρα με χαλάει και η γεύση.

Έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου και δεν το ήξερα. Παίρνω χάπι. Μου έλεγε ο γιατρός να προσέχω τους τρεις πρώτους μήνες, ήμουν και φοβισμένη. Δεν περίμενα ότι θα μείνω έγκυος τόσο εύκολα στα 38. Έμεινα με την πρώτη προσπάθεια. Αλλά πρέπει να προσέχω, δεν είμαι 25 ή 30. Τώρα που είμαι στον 8ο πρέπει να έχω πάρει στρογγυλά 10 κιλά. Μπορώ να τα κουμαντάρω», είπε αρχικά η Δώρα Παντέλη.

Στη συνέχεια η αθλητικογράφος αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της: «Τον είχα γνωρίσει πριν 10 χρόνια, αλλά όλα είναι θέμα timing. Νομίζω ότι ο Τζον επανήλθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή. Ήμασταν φίλοι, μου έστελνε μηνύματα κατά καιρούς. Γίναν όλα πολύ γρήγορα, τώρα κλείνουμε έναν χρόνο. Μέσα σε έναν χρόνο έχουμε παντρευτεί και περιμένουμε το παιδάκι μας. Έχουν συμβεί πολλά. Ήμουν κι εγώ σε μία πίεση “να κάνεις ένα παιδί”, όλα αυτά τα στερεότυπα… Για όσους απογοητεύονται ότι δεν θα συμβεί ποτέ αυτό, γιατί έχουν γίνει φθηνές οι σχέσεις στις μέρες μας. Είχα απογοητευτεί από τις σχέσεις και πόσο εύκολα οι άνθρωποι παρατάνε καταστάσεις και πάνε στο επόμενο, αλλά όταν επανήλθε ο Τζον στη ζωή μου, πήρα μάθημα ότι όταν νιώθεις ασφάλεια μπορείς να κάνεις τα πάντα. Το μόνο που χρειαζόμαστε εμείς οι γυναίκες είναι ασφάλεια».

Και κατέληξε η Δώρα Παντέλη: «Ο Τζον είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής μου και με στηρίζει σε ό,τι θέλω να κάνω. Δεν είχε καταλάβει στην αρχή το επίπεδο της δημοφιλίας, επειδή πηγαινοερχόταν στον Καναδά και δεν ήξερε τι δουλειά κάνω, και στα πρώτα ραντεβού που έβλεπε τον κόσμο να έρχεται και να ζητάει αυτόγραφο, αισθανόταν άβολα και δεν του άρεσε. Δεν του αρέσει καθόλου αλλά σιγά σιγά το συνήθισε. Είναι οκ, δεν έχει θέμα πλέον».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα