Δημοσίευμα “βόμβα”: Η Jennifer Aniston ζητεί αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων από τον Brad Pitt
To ζευγάρι γευματίζει στο εστιατόριο L'Ami Louis στο Παρίσι. Ήταν την περίοδο που είχαν αρχίσει οι φήμες για το διαζύγιό τους, το 2004. Credit: Getty Images

Η Jennifer Aniston αναμένεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του Brad Pitt, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca». Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η πρώην σύζυγος του Αμερικανού ηθοποιού θα του ζητήσει 100 εκατ. δολάρια για οικονομικές εκκρεμότητες.

«Μήλον της έριδος» είναι η εταιρεία παραγωγής «Plan B», την οποία είχαν ιδρύσει όταν ήταν ακόμα παντρεμένοι. Όταν χώρισαν, η εταιρεία παρέμεινε στον ηθοποιό, με την πρώην σύζυγό του να έχει τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας.

Ο Brad Pitt σκοπεύει τώρα, να πουλήσει την εταιρεία, η οποία ήταν συμπαραγωγός στις ταινίες «12 Χρόνια Σκλάβος» και «Moonlight». Ωστόσο, η Jennifer Aniston δεν έχει λάβει κανένα από τα ποσοστά που της αναλογούσαν από τις εισπράξεις των ταινιών, οπότε τώρα σκοπεύει να τα διεκδικήσει.

«Δεν είναι θέμα χρημάτων για την Jennifer αλλά θέμα τιμής. Δημιούργησε μαζί του την εταιρεία, έχει βάλει το δικό της λιθαράκι σε αυτό», αναφέρει πηγή από τον στενό του κύκλο.

Ο Brad Pitt αν τελικά η Jennifer Aniston προχωρήσει σε αγωγή ζητώντας του αποζημίωση από τα κέρδη της εταιρείας τους, θα έχει ακόμη μία δικαστική διαμάχη να αντιμετωπίσει. Κι αυτό, γιατί και με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie βρίσκεται πολύ συχνά στις δικαστικές αίθουσες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα