Δήμος Αναστασιάδης: “Υπήρξε περίοδος με την Τζένη Θεωνά που είχαμε από 5 ευρώ”
Δήμος Αναστασιάδης Τζένη Θεωνά
Credit: jennytheona/Instagram

Ο Δήμος Αναστασιάδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασαν.

«Όταν με ρωτάνε πότε θα παντρευτούμε με τη Τζένη και πότε θα βαφτίσουμε το παιδί, ρίχνω την ασπίδα μου και απαντώ ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά μόνο εμάς. Θα το κάνουμε με τον τρόπο μας και θα είναι έτσι όπως εμείς ονειρευόμαστε» , τόνισε ο Δήμος Αναστασιάδης και πρόσθεσε:

“Αν όταν γνώρισα την Τζένη μου έλεγε κάποιος ότι θα είμαστε μαζί εννέα χρόνια, θα έλεγα ότι κάποιος με δουλεύει. Κι εκεί είναι που έρχεται και το αναπάντεχο. Ποτέ μη βάζεις τη λογική σου στα κομμάτια του έρωτα και των σπουδαίων πραγμάτων. Δεν πάει βάσει προγράμματος, είναι στο ανεξέλεγκτο, στο ξέφρενο, εκεί που δε μπορείς να ελέγξεις τίποτα”.

Σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ο Δήμος Αναστασιάδης είπε: “Η σχέση μου με τη Τζένη είναι ένα κομμάτι που ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε κι έτσι πορευόμαστε μέχρι σήμερα. Θεωρώ ότι όλα τα κομμάτια μας ήταν αντίθετα. Απ’ όπου και να το πιάσεις. Είμαστε τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο ίδιοι σε πολλά θέματα.

Υπήρχε εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου και δεν είχε ούτε η Τζένη. Είχαμε από πέντε ευρώ ο καθένας. Έχουμε συνδεθεί τόσο πολύ με τη Τζένη, κι έχουμε περάσει πολλά στάδια. Και γι’ αυτό χαίρομαι που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Η Τζένη έχει φτάσει στο σημείο να βάλει βενζίνη και να δώσει την ταυτότητά της γιατί δεν είχε ούτε πέντε ευρώ. Ήμασταν σε αυτή τη φάση αλλά το αντιμετωπίσαμε με χαμόγελο, είπαμε δε πειράζει, θα τα καταφέρουμε”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα