Δημήτρης Σταρόβας: Παίζει κιθάρα πρώτη φορά μετά το εγκεφαλικό και συγκινεί
Δημήτρης Σταρόβας
Credit: dstarovas_official / Instagram

Ο Δημήτρης Σταρόβας συνεχίζει να αναρρώνει μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη παρουσιάζει βελτίωση όπως φαίνεται και στο νέο βίντεο που ανέβασε στα social media.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Σταρόβας παίζει κιθάρα για πρώτη φορά στην κάμερα. Μπορεί ο ίδιος να μην έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά του, καθώς έγραψε “έτσι και έτσι” στη λεζάντα της ανάρτησής του, ωστόσο, συγκίνησε ξανά τους διαδικτυακούς της φίλους που του έστειλαν εκατοντάδες μηνύματα αγάπης.

Αυτή είναι η δεύτερη ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας. Πριν από δέκα μέρες είχε ανεβάσει ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο είχε μοιραστεί τα νέα για την υγεία του.

“Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να μη με δείτε έτσι. Σκέφτηκα πως δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε από πρώτο χέρι πληροφορίες ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω πάρα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους, αλλά θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα