Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έξαλλος με τα δημοσιεύματα περί χωρισμού
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Credit: Dimitris Skarmoutsos/Facebook

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από τη σύντροφό του Μαριέττα Ντάνα. Ο γνωστός σεφ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στην οποία παρουσιάζει την ενότητα της μαγειρικής.

“Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος γιατί όλοι γράφουν ότι έχουμε χωρίσει. Ρε είναι δυνατόν; Μα την Παναγία. Είναι καταπληκτικό. Όλοι λένε ότι έχω χωρίσει και έχω βρει άλλη. Εγώ δεν έχω χωρίσει. Έγραφαν χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο. Δεν έχει συμβεί γιατί πρώτον αγαπιόμαστε πάρα πολύ και δεύτερον υπάρχει ένα παιδί. Δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει: ρε αδερφέ ισχύει ή όχι;  Υπάρχει ένα παιδί, μπορεί οι φίλοι του να πουν ότι οι γονείς του χωρίζουν. Οι γονείς είναι κάθε μέρα μαζί”, είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και πρόσθεσε:

“Χθες με πήραν από το TLIFE και είπα: “Παιδιά όχι, τι να έχω χωρίσει…” Να παίρνουν ένα τηλέφωνο. Γίνεται χαμός, ξέρουμε ότι πρέπει να βγει η είδηση, αλλά όταν υπάρχει οικογένεια και παιδί, είναι τραγικό αυτό το πράγμα, δεν γίνεται. Και δεν θα σας το έλεγα εσάς; Εδώ είμαστε σαν οικογένεια. Εκνευρίστηκα και η Μαριέττα είναι πολύ εκνευρισμένη και έχει δίκιο. Όχι για εμάς τους δύο αλλά για το παιδί. Το παιδί δεν είναι μικρό, είναι 8 – 9 χρονών και τα παιδιά πλέον σε αυτή την ηλικία έχουν το μυαλό μεγάλων”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα