Στο Παρίσι και συγκεκριμένα στη Disneyland ταξίδεψαν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη μαζί με τον γιο τους, Χάρη και την κόρη τους, Αριάδνη.
Το ζευγάρι επισκέφθηκε τον μαγευτικό προορισμό, που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους. Η τραγουδίστρια έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εντυπωσιακές εικόνες. Όπως θα δείτε, εκτός από τα παιδιά, ενθουσιάστηκαν και οι μεγάλοι με τα υπέροχα κάστρα και το παραμυθένιο σκηνικό της Disneyland. Στην παρέα τους ήταν ο Ζήσης Ρούμπος και η Χριστίνα Αντωνακάκη.
Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο επισκέπτεται έναν διαφορετικό προορισμό μαζί με τα παιδιά του. Μάλιστα σύσσωμη η οικογένεια πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Ολλανδία, ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είχαν επισκεφθεί τη Ρουμανία μαζί με τον γιο τους.