Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο – «Δεν πτοούμαι»
Δημήτρης Φιλιππίδης
Credit: "Happy Day"/Alpha

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Ο νεαρός ηθοποιός και γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά δεν πτοείται.

«Έτσι είναι αυτά, αυτή είναι η διαδικασία, δεν πτοούμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αλλά ούτε και να κρυφτώ μπορώ φυσικά. Εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές αλλά είναι αρκετά τιμητικό και μόνο το να είσαι υποψήφιος για κάτι τέτοιο. Σου δίνει μεγάλη χαρά και καλύπτει την όποια στεναχώρια», είπε ο Δημήτρης Φιλιππίδης και συνέχισε:

«Είναι μεγάλη χαρά που θα συμμετάσχω στον «Κατά φαντασίαν ασθενή» το καλοκαίρι. Όλα τα χρόνια που είμαι στον χώρο, αν και δεν είναι πολλά, έχω συναντήσει εξαίρετους συναδέλφους», παραδέχεται ο νεαρός ηθοποιός για την καλοκαιρινή περιοδεία που θα ακολουθήσει.

Δεν θα έλεγα ότι ζητάω συμβουλές από τους μεγαλύτερους, είναι περισσότερο συνομιλίες. Είναι σπουδαίο να συναντάς ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο, που έχουν τόσα χιλιόμετρα και να μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους».

Και κατέληξε ο Δημήτρης Φιλιππίδης: “Φυσικά και θα με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση. Αν μου γίνει κάποια πρόταση, γιατί όχι;”,

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα