Δήμητρα Ματσούκα: Δάκρυσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τρίτης 18/10. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, ενώ κάποια στιγμή δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής, με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά να αναρωτιέται τι της συμβαίνει.

«Τι έγινε ρε παιδιά; Κάτι σου έκαναν πίσω οι δικοί μου; Να σου δώσω λίγο χρόνο; Έγινε κάτι; Να ανησυχήσω;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν θέλω να παίζω ως ανέκδοτο στα sites για την καριέρα στο εξωτερικό που δεν έγινε. Δεν με πείραξε καθόλου. Δεν το είδα καν, να σου πω την αλήθεια. Δακρύζω για κάποιον λόγο από τη συγκίνηση που σε βλέπω» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία αναφέρθηκε στη συνέχεια στις λεπτομέρειες της καλοκαιρινής της περιοδείας και τις πρόβες για το νέο θεατρικό, στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Η περιοδεία δεν είναι περίπατος, είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τον ηθοποιό γιατί μετακινείσαι συνέχεια, δεν είσαι πάντα στα πιο φιλόξενα θέατρα γι’ αυτό που κάνουμε εμείς. Πω πω, πάρα πολύ δακρύζω» πρόσθεσε η ηθοποιός που ήταν ιδιαίτερα ευσυγκίνητη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα