Search
Close this search box.
Δικαστικές περιπέτειες για τον Liam Gallagher-Αποκάλεσε τη μητέρα του παιδιού του «χρυσοθήρα»
Credit: liamgallagher/instagram

Ο Liam Gallagher μπορεί να κληθεί να πληρώνει 86.000 λίρες φόρο ετησίως, αφού αποκάλεσε τη μητέρα του παιδιού του, «χρυσοθήρα».

Η Liza Ghorbani, η οποία μοιράζεται την 12χρονη Gemma με τον σταρ των Oasis, λέγεται ότι «κατέθεσε νέα αίτηση για διατροφή του παιδιού» – στην οποία ο Liam αντέδρασε με μια σειρά από αναρτήσεις στο X.

Τα σχόλιά του θα μπορούσαν να έχουν ως αποτέλεσμα ο δικαστής να αυξήσει το συνολικό ετήσιο ποσό σε 386.000 λίρες. Ο Αμερικανός δικηγόρος, James Sexton, δήλωσε στη Sun: «Υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο δικαστής που θα αναλάβει την υπόθεση να επιβάλει αυτό που αποκαλούμε χαριτολογώντας “φόρο για τους μ@@@ς”.

Θα μπορούσαν να εκλάβουν αυτά τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ένδειξη ότι είναι άξεστος ή δυσάρεστος και να τον χτυπήσουν στο υψηλότερο σημείο του επιτρεπόμενου ποσού διατροφής του παιδιού».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Liam φάνηκε να χαρακτηρίζει τη Liza «χρυσοθήρα», αφού φέρεται να ζήτησε αύξηση των πληρωμών διατροφής του παιδιού της, ενόψει της περιοδείας επανένωσης των Oasis.

Επίσης, φαίνεται ότι την αποκάλεσε «ντοσιέ» και δημοσίευσε στο YouTube ένα link από τη ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού “Money (That’s What I Want)” των Beatles από τον John Lennon στο Τορόντο το 1969.

Αυτό συνέβη, αφού μια πηγή κοντά στον frontman των Oasis αποκάλυψε ότι ζητούσε ένα «ανόητο ποσό» σε μια προσπάθεια να «εξαργυρώσει» την εκτιμώμενη αμοιβή των 50 εκατομμυρίων λιρών του ροκ σταρ.

Ο Liam φέρεται να πληρώνει 3.000 λίρες το μήνα για τη διατροφή του παιδιού, αλλά υποστηρίζει, ότι στην πραγματικότητα πληρώνει πολλά περισσότερα.

Μια πηγή κοντά στον Liam ισχυρίζεται, ότι η Ghorbani ζητάει ένα «ανόητο ποσό», εκμεταλλευόμενος το επερχόμενο μισθό του Liam από την επανένωση των Oasis, που αναμένεται να αποφέρει στον τραγουδιστή 50 εκατομμύρια λίρες.

Μία πηγή δήλωσε στη Sun: «Είναι σαφές ότι η Liza και η νομική της ομάδα ελπίζουν να εξαργυρώσουν τα μεγάλα κέρδη της περιοδείας του Liam. Ήταν πάντα γενναιόδωρος με τη διατροφή του παιδιού του, αλλά τώρα ζητάει ακόμα περισσότερα χρήματα. Αυτό προκαλεί στον Liam περιττό άγχος καθώς προετοιμάζεται για την περιοδεία».

Η νέα αγωγή, που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, έρχεται μετά από έναν εμπιστευτικό διακανονισμό που είχε επιτευχθεί το 2015.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα