Ένα μίνι live στο TikTok έκαναν το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου η Δέσποινα Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο, με αφορμή την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους.
Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού live και καθώς κουβέντιαζαν, προέκυψαν διάφορες… αποκαλύψεις!
Ο Αντώνης Ρέμος ρώτησε τη Δέσποινα Βανδή για τα πρώτα χρόνια της στη Θεσσαλονίκη με εκείνη να απαντά πως δεν ήξερε να μαγειρεύει ούτε ρύζι. Στη συνέχεια ανέφερε πως πλέον δεν μαγειρεύει πολύ καθώς είναι κάτι που κάνει ο γιος της εξαιρετικά. Η κόρη της ετοιμάζει τα γλυκά και ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης έχει αναλάβει ότι έχει να κάνει με κρεατικά.
«Κοινώς, δεν μαγειρεύω πια. Άντε καμιά πίτα πια ή κανένα τσουρέκι που δεν θα προλάβω φέτος λόγω μετακόμισης» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τα δημοσιεύματα που την θέλουν να μετακομίζει από τα νότια στα βόρεια προάστια με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός θα εγκατασταθούν σε ένα σπίτι περίπου 220 τ.μ. στην περιοχή της Φιλοθέης. Μάλιστα η μετακόμιση θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς η Δέσποινα Βανδή θα έχει ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο στο NOX.
Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα, το ζευγάρι έμενε στη Γλυφάδα. Το νέο σπίτι που θα γίνει η φωλιά του έρωτά τους θα φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή και την καθημερινότητά τους.
Όσο για το αν θα πραγματοποιήσουν κάποια απόδραση τις μέρες του Πάσχα, η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της αποκάλυψε πως θα πάνε στην Κρήτη, το νησί που αγαπούν και θεωρούν δικό τους τόπο.
Βασίλης Μπισμπίκης: Σε “πυρετό” ετοιμασιών για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα
Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε “πυρετό” ετοιμασιών και για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα.
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Realnews, στα χέρια του ηθοποιού και σκηνοθέτη πέρασε πρόσφατα η διαχείριση του χώρου του πάλαι ποτέ εργοστασίου Κλωστές Πεταλούδα στον Κηφισό.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης τον έχει οραματιστεί ως έναν πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού, στον οποίο θα ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις με την ομάδα Cartel, αλλά παράλληλα θα πραγματοποιούνται θεατρικά και μουσικά δρώμενα αλλά και εκθέσεις τέχνης.
Εκεί τον Μάιο ο Βασίλης Μπισμπίκης και η ομάδα του θα εγκαινιάσουν τον νέο χώρο ανεβάζοντας μια σύγχρονη μεταφορά του κλασικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ο έμπορος της Βενετίας».
Από το πλευρό του δεν λείπει η Δέσποινα Βανδή, την οποία εμπιστεύεται πλήρως και με την οποία μοιράζεται κάθε σκέψη και ιδέα για το νέο εγχείρημά του. Άλλωστε οι δύο καλλιτέχνες τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είναι ζευγάρι έχουν ενώσει τις ζωές τους με πολλή αγάπη δείχνοντας την εκτίμηση και τη στήριξη ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.