Δέσποινα Βανδή: Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική – Ήταν κεραυνοβόλος με τον Βασίλη Μπισμπίκη
instagram

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε με εξομολογητική διάθεση για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τονίζοντας ότι η ζωή της έδωσε δεύτερη ευκαιρία.

Μιλώντας στην εκπομπή “Super Kατερίνα”, η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέφερε πώς γνώρισε τον σύντροφό της στα παιδιά της:

“Είπα στα παιδιά μου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν και μου ζήτησαν από μόνα τους να γνωρίσουν τον Βασίλη. Κι εγώ εξεπλάγην, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό, είναι συγκινητικό αυτό“.

Για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους εξομολογήθηκε: “Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, όλο αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω, με μία φράση θα πω πως ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Είναι πιο ουσιαστικός γιατί εσύ έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ προσωπικά είχα φθάσει σε ένα τέτοιο στάδιο που ήξερα ακριβώς τι θέλω, σ’ αυτήν τη φάση κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου, δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι. Οπότε έχεις ωριμότητα κι έναν διαφορετικό ψυχισμό. Νιώθω ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο Θεός, ήρθε αυτός ο άνθρωπος, με έπιασε από το χέρι και μου είπε τώρα παμε βόλτα στη ζωή μαζί”.

Όσο για το τι ερωτεύτηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη, τόνισε πως αυτός “έχει μεγάλη δύναμη ψυχής, έχει τόση αγάπη για όλους τους ανθρώπους γύρω του, τα βλέπει όλα καλοπροαίρετα, έχει ευγένεια. Είναι και πώς ταιριάζει, ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας και μέρα με τη μέρα αυτό το έκανε πιο δυνατό. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα”.

Eπίσης, τόνισε ότι αυτό το τραγούδι που του αφιερώνει είναι το “Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από εσένα”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα