Δέσποινα Βανδή-Αντώνης Ρέμος: Ο επικός διάλογος στη σκηνή – Η “δεύτερη εφηβεία” και η “δεύτερη ευκαιρία”

Ο Αντώνης Ρέμος διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Παρασκευής. Οι δύο τραγουδιστές είχαν έναν επικό διάλογο στη σκηνή με τη Δέσποινα Βανδή να “απειλεί” κάποια στιγμή τον Αντώνη Ρέμο ότι θα του πάρει το μικρόφωνο.

«Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα έρθουνε. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;» ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος. «Σε αγαπώ πολύ, χαίρομαι πολύ για σένα και..», είπε ο τραγουδιστής, με την Δέσποινα Βανδή να τον διακόπτει.

Εκείνος συνέχισε λέγοντας: «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της».

Η Δέσποινα Βανδή φυσικά απάντησε άμεσα στο σχόλιο του: «Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», είπε χαμογελώντας πλατιά, αναφερόμενη στον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο. Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, αυτός ή ο Μάστορας;» είπε τέλος η τραγουδίστρια θέλοντας να διακόψει την συζήτηση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα