Δέσποινα Καμπούρη: Το γλυκό μήνυμα στον μπαμπά της για τη Γιορτή του Πατέρα
Η Δέσποινα Καμπούρη με τον πατέρα της
Credit: despinakampouri/instagram

Με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα που είναι σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου, η Δέσποινα Καμπούρη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μία σειρά από φωτογραφίες με τον μπαμπά της.

Στη λεζάντα η δημοσιογράφος έγραψε μία πολύ γλυκιά αφιέρωση: «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ… Αλήθεια δεν ξέρω πώς μπορώ να μετρήσω αυτή την αγάπη. Τη μοναδική, την ανεπανάληπτη, την ανιδιοτελή. Για όλες τις φορές που μου είπες “μη σε νοιάζει τίποτα, είμαι εγώ εδώ”, είμαι περήφανος για εσένα, γι’ αυτό που είσαι, γι’ αυτό που έγινες”, “είσαι η καλύτερη μαμά που ξέρω”, “είσαι η ζωή μου”. Για όλα τα πρωινά που με παίρνεις τηλέφωνο και μου τραγουδάς “είμαστε δυο σταλαγματιές από την ίδια βρύση”. Αχ βρε μπαμπά. Το όνομα σου λέω και κλαίω από συγκίνηση. Μη μου πάθεις τίποτα γιατί χάθηκα. Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που έχουν καρδιοχτύπησει για τα παιδιά τους, που έχουν ξενυχτίσει πάνω από τα κεφάλια τους να μετρούν αναπνοές. Που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να είναι τα παιδιά τους προφυλαγμένα και ευτυχισμένα. Κράτα μου το χέρι και πάμε…»

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος εκφράζει δημόσια την αγάπη της και τον θαυμασμό της για τους γονείς της και ιδιαίτερα για τον πατέρα της Αντρέα, που όπως φαίνεται του έχει μεγάλη αδυναμία. Η Δέσποινα Καμπούρη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ποτέ δεν ξεχνά να ευχηθεί με πολύ ωραία λόγια στον αγαπημένος της μπαμπά!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα