Δανάη Μπάρκα: Το επικό σκηνικό με τα άβραστα κόκκινα αυγά
Δανάη Μπάρκα
Credit: ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ/Instagram

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε στον αέρα το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) ένα επικό σκηνικό που συνέβη στο σπίτι της, όταν έκανε για πρώτη φορά τραπέζι για το Πάσχα.

Η παρουσιάστρια είχε επιχειρήσει να βάψει κόκκινα αυγά ωστόσο το εγχείρημα δεν… πέτυχε καθώς από λάθος δεν έβρασε τα μισά αυγά. Το αποτέλεσμα ήταν οι καλεσμένου να τσουγκρίζουν άβραστα αυγά και ό,τι αυτό συνεπάγεται!

«Πάω μία χρονιά να βάψω αυγά, είμαι πολύ παραδοσιακή σε αυτά. Ήταν νομίζω η πρώτη χρονιά που θα έκανα τραπέζι στο σπίτι μου ως ενήλικη, πολύς κόσμος μέσα στα πόδια μου. Έχω βράσει τα μισά αβγά και ετοιμάζομαι να βάλω τα άλλα μισά για βράσιμο» ανέφερε.

«Βάζει κάποιος -δεν θυμάμαι ποιος- μέσα στο χρώμα τα άβραστα και όχι τα βρασμένα. Δεν περνούσε το χρώμα, καταλάβαινα ότι κάτι πάει λάθος αλλά άνοιγα φύλλα εκείνη την ώρα και δεν πρόσεχα», συνέχισε να περιγράφει.

«Και πάμε με αυτά τα αβγά να τσουγκρίσουμε… και είναι μισά ωμά και μισά βρασμένα και γίνεται στο τραπέζι… Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, έτριβα για 4 μέρες όλο το σπίτι με ξύδι και μου ερχόταν ναυτία από τη μυρωδιά. Από τότε λέω: αφήστε τα, θα τα παίρνουμε έτοιμα» κατέληξε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα