Δανάη Μπάρκα: Νέα αποχώρηση από την εκπομπή της
Δανάη Μπάρκα - Κρικοριαν
Credit: ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ/Instagram

Νέα αποχώρηση από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Μετά την Δέσποινα Καμπούρη, ο Γιώργος Κρικοριάν δεν θα βρίσκεται στην παρέα του «Πάμε Δανάη» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, σύμφωνα με το «Πρωινό».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εκπομπή θα μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη που μένει κενή μετά τη λήξη της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA.

Σημειώνεται ότι η Δέσποινα Καμπούρη πριν από λίγες μέρες, μιλώντας στους δημοσιογράφους είχε επιβεβαιώσει την αποχώρησή της.

«Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά όπως και οι δύο προηγούμενες. Ήταν μια πολύ όμορφη συνθήκη και αυτό φαίνεται. Δεν είναι ψέμα. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αποχωρώ γιατί είναι κάτι που έχω ήδη συζητήσει και με το κανάλι και με τη Δανάη. Δεν ξέρω τι έχει αποφασιστεί για την εκπομπή.

Ξέρω μόνο ότι εγώ δεν θα είμαι στην εκπομπή και είναι κάτι που το αποφάσισα λίγο πριν από το Πάσχα και θεώρησα πολύ τίμιο να το πω όσο πιο έγκαιρα στους άμεσα ενδιαφερόμενους, κυρίως τη Δανάη και φυσικά το κανάλι. Νιώθω απλά ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου, είναι η τρίτη χρονιά και ένιωσα ότι δεν θα έχω κάτι παραπάνω να δώσω σε περίπτωση που η εκπομπή συνεχιζόταν. Υπήρξε μια πάρα πολύ όμορφη αντίδραση και συμπεριφορά από όλες τις πλευρές, γιατί το είχα λίγο άγχος» είχε πει χαρακτηριστικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα