Δανάη Μπάρκα: “Λύγισε” on air – “Όταν έχασα τον παππού μου κλονίστηκε η πίστη μου στον Θεό”

Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή της το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης με αφορμή την ιστορία του Γιώργου Ζαχαριά, ο οποίος περιέγραψε το θαύμα που έζησε μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως για μερικό καιρό είχε χάσει την πίστη της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της παππούς.

«Έχω εκμυστηρευτεί και έχω ξαναμοιραστεί τη σκέψη μου για την θρησκεία, ωστόσο και εγώ πέρασα από 40 κύματα. Το Πάσχα ήταν  αγαπημένη γιορτή του παππού μου, δεν θα σας πω για τα πρακτικά, το ποσό καιρό νήστευε, ήταν ένας άνθρωπος βαθιά θρήσκος και πάντα με έπαιρνε να πηγαίνουμε στην εκκλησία, να ακολουθήσουμε όλα τα εθιμοτυπικά στοιχεία», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Όταν τον έχασα, ενώ με είχε μάθει να πιστεύω, είχα κλονιστεί πάρα πολύ γιατί έλεγα ότι εάν όντως υπάρχει μία υπερδύναμη, εμείς τον λέμε Θεό, Χριστούλη, γιατί μου τον πήρε ενώ τον αγαπάω; Οπότε τότε τους πρώτους μήνες που δεν το είχα συνειδητοποιήσει, που ποτέ δε το συνειδητοποιείς απλά μαθαίνεις να ζεις, έλεγα ότι δε θα ξαναπιστέψω, γιατί αν όντως, όντας καλός άνθρωπος μου πήρε κάτι τόσο σημαντικό από τη ζωή μου;», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα μη μπορώντας να κρύψει την συγκινησιακή φόρτιση της.

«Μετά περνώντας ο καιρός, σκεπτόμενη ότι έφυγε στα χέρια μου, ότι ήμουν το τελευταίο χέρι που κράτησε, χωρίς να ταλαιπωρηθεί με πάρα πολλή αγάπη, μετά επέστρεψα στο ότι ας ελπίζουμε σε κάτι καλό, στις αδύναμες στιγμές μας να έχουμε κάτι καλό να κρατηθούμε, όπως και να το λεμέ, είτε το λέμε Θεό. Είναι κάτι πολύ βαθύ, ουσιαστικό, ιδιαίτερο και τόσο αναγκαίο στις δύσκολες στιγμές να πιστεύουμε ότι για κάποιον λόγο γίνονται όλα και οι άνθρωποι μας κάπου πάνε, και μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε…», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα με τρεμάμενη φωνή, και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα