Search
Close this search box.

Δανάη Μπάρκα: Η εξομολόγηση για τον γάμο της – «Δεν θα είναι όλα εύκολα»

H Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης στον γάμο τους
Credit: danai_barka/Instagram

Δύο μήνες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θυμήθηκε εκείνη την ξεχωριστή μέρα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της τις οποίες συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«2 μήνες. 61 μέρες. Δεν θα είναι όλα εύκολα, αλλά ξέρουμε ότι δε θα είμαστε μόνοι στα δύσκολα από ’δω και πέρα. Ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Η πιο ωραία μέρα, η πιο ωραία ενέργεια, οι πιο αγαπημένοι μας, το πιο ωραίο μέρος.

Υ.Γ: Ποιός λέει σε όλους ότι θέλω να ξανακάνουμε το ίδιο τον Σεπτέμβρη επειδή μου άρεσε και μου λειψε;

Και κυρίως, ποιος το λέει στον γαμπρό και στην planner ;! (Στους Miro δε θα το πω. Θα τυλιχτώ με το τούλι κι ό,τι γίνει).

Υ.Γ 2: Έχετε άπειρες ερωτήσεις για τον γάμο που δεν σας έχω απαντήσει ακόμα αλλά θα γίνει σύντομα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα